Fòrum de dubtes i suggeriments

Data ID incorrecte

 
Imatge Anna Fenollar Saez
Data ID incorrecte
per Anna Fenollar Saez - dimarts, 4 octubre 2011, 22:39
 

Hola!

Fa molts dies que intento aportar un nou material PDI però triga molt i al final em surt una pantalla amb el missatge Data ID incorrecte. He reduït el tamany del PDF i tot i així no m'ensurto.

Si em poguéssiu ajudar us ho agrairia molt.

Imatge Toni Hortal i Martínez
Re: Data ID incorrecte
per Toni Hortal i Martínez - dijous, 6 octubre 2011, 13:10
 
Hola, Anna.
Temporalment la mida màxima dels fitxers PDF que s'han d'adjuntar a les fitxes dels materials és de 2 MB, pel que si el teu PDF té una mida superior no el podràs adjuntar. En canvi, la mida del fitxer amb els materials té un límit de 20 MB, pel que també hauries de comprovar si aquest fitxer no sobrepassa aquesta mida.
Si cap dels dos fitxers sobrepassa les mides màximes (acostuma a ser el motiu d'aparèixer allò de Data ID incorrecte), llavors hauríem de tenir en compte altres possibles causes, com l'estat puntual del servidor on s'allotja Alexandria (ho has provat en diferents moments del dia i des de diferents llocs?), el navegador d'Internet que utilitzes (o la versió, que sigui la més actual) o la teva connexió a Internet.
Si algun dels dos fitxers, o tots dos, sobrepassa la mida màxima, intenta reduir la resolució de les imatges que continguin abans de desar-los, ja que així disminuiràs considerablement la mida del fitxer.
Salutacions.

Toni Hortal
Equip d'Alexandria
Imatge Anna Fenollar Saez
Re: Data ID incorrecte
per Anna Fenollar Saez - divendres, 7 octubre 2011, 18:07
 

Ja ho he aconseguit. La mida del fitxer feia 20,2 MB i això impedia que s'adjuntés correctament.

Moltes gràcies pel vostre ajut.