Fòrum de dubtes i suggeriments

Col.laboració per preparar material MOODLE de matemàtiques de 1r i 4rt ESO

 
Imatge Manuel Jose Manzaneda Traverso
Col.laboració per preparar material MOODLE de matemàtiques de 1r i 4rt ESO
per Manuel Jose Manzaneda Traverso - dilluns, 5 novembre 2012, 13:56
 
Bon dia. Acabo de penjar un exemple de material en forma de 52 preguntes de qüestionari per a Moodle per treballar les MATEMÀTIQUES (concretament la notació científica a 4rt ESO). També he descarregat algunes de les bateries de preguntes existents. La meva intenció és fomentar la publicació d'aquest tipus de material per tal que ens resulti més còmode a tots la preparació del nostre material de treball amb Moodle i puguem disposar de molts qüestionaris a través de la compartició de la feina.

Aquest material pot utilitzar-se tant per treballar a classe com per a fer exàmens o proves avaluables i puntuables atès que amb el Moodle, tota la activitat de l'alumne queda enregistrada. D'aquesta manera, aviat no serà necessari ni tant sols el llibre digital amb el conseqüent estalvi per als alumnes, i prestigi per al professorat, capaç d'elaborar un material de qualitat.

Si algú està interessat en aquesta col.laboració només ha de contactar i/o penjar més material. Com més siguem, millor treballarem.

Gràcies i fins aviat!
Manolo Manzaneda