Fòrum de dubtes i suggeriments

Curs Informàtica Optativa 4t Creació d'apps

 
Imatge Javier Revilla Alonso
Curs Informàtica Optativa 4t Creació d'apps
per Javier Revilla Alonso - dimecres, 11 setembre 2013, 17:27
 
Bona diada,
Heu penjat el backaup d'un curs que fa 32 Mb. Després de diversos intents, consultar la base de coneixements, i escarrançar-me, mirant d'on ve un error final que diu quelcom de semblant a: has sobrepassat la mida de fitxer php.ini, he arrivat a la conclusió que 32 Mb es més gran que 20 Mb, mida màxima dels fitxers que es poden pujar. El superroot que ho ha fet s'ha saltat les seves pròpies instruccions? Es pot restaurar un fitxer de més de 20 Mb que mai de la vida hauria d'haver ser pujat?
Perdoneu si us faig perdre el temps. Algú més s'ha trobat en la mateixa?
Javier Revilla
Artur
Re: Curs Informàtica Optativa 4t Creació d'apps
per Artur Coll - divendres, 13 setembre 2013, 14:52
 
Hola,

Efectivament hem pujat un fitxer que no compleix la normativa d'Alexandria, però hem considerat que era una excepció que calia fer donades les característiques del curs.

Malgrat formalment existeix una limitació d'espai en la restauració de cursos de Moodle, aquesta limitació es pot superar fent la restauració del curs des del Drive de Google. Cal, doncs, que l'administrador del Moodle del centre configuri el Drive com a repositori d'arxius del Moodle. Per fer-ho pot seguir els passos indicats en aquesta PMF del Moodle d'Àgora.


Salutacions,

Artur Coll
Equip d'Alexadria.