Context d'impartició: activitats per seguir el llibre de Teide d’informàtica per 4t d’ESO

Orientacions pel professorat: El llibre de referència és Ed. Teide i he seguit l'estructura d'unitats didàctiques que ens proposen. La unitat didàctica consta d’una sèrie d’activitats relacionades amb el so digital i una sèrie d’aplicacions pràctiques sobre el so a resoldre amb l’Audacity. Tota la pràctica va encaminada al desenvolupament d’un projecte final que consisteix en l’elaboració d’un conte en grup.

Paraules clau: Tecnologia, 4t d’ESO, So Digital, Audacity

Objectius: Utilització bàsica del programa Audacity. Apendre què és el so digital i com el podem obtenir. Realització d’un projecte final on es sintetitzi tot el que s’ha après

Recursos: Vídeos , Pàgines web de referència, Manuals i documents Word, Qüestionaris, Activitats d’encreuaments Hot Potatoes

Activitats: He seguit l’estructura del llibre de Teide incorporant enllaços, documents addicionals, vídeos, etc. L’activitat que més predomina és la de penjar un fitxer, però també he utilitzat d’altres com per exemple: activitats fora de línea, qüestionaris, hot potatoes, lliçons, wikis, etc.

Criteris d'avaluació: Donat que només és una unitat es pot considerar com a nota final la mitjana de totes les activitats.

Aquest projecte ha estat realitzat en el marc del curs de formació telemàtica "D204 - Ús i dinamització de Moodle" del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya durant el curs 2010-2011.

Llicència Creative CommonsAquesta obra està subjecta a una llicència de
Reconeixement-No comercial-Compartir Igual amb la mateixa llicència 3.0 de Creative Commons

Autor/a: Eloy Muñoz Martínez
Llicència ús: Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)