NOTA: La còpia de seguretat restaurada a Alexandria ocupa 38 MB. Si voleu descarregar-vos una còpia de seguretat més petita (13,5 MB) cliqueu aquí. Després de restaurar-la haureu de desplegar els recursos IMS: cliqueu sobre cada recurs i tot seguit el botó "Desplega el paquet IMS".

A partir d’una noticia, el naixement d’un nen concebut per ajudar a salvar el seu germà, es generen una sèrie de preguntes a les que caldrà trobar resposta per poder comprendre la situació plantejada.
Es tracta d’un itinerari llarg, representa la meitat del primer curs de Biologia de batxillerat.

El curs conté el material i l'enllaç a les activitats en format pdf, que podeu incloure als enunciats de tasques o altres activitats de Moodle per tal que l'alumnat lliuri el seu treball i pugui ser valorat i avaluat.

Elaborat amb la col·laboració del CDEC a partir del projecte Salters-Nuffield Advanced Biology. Disponible a l'ARC en forma d'Itinerari i al web del CDEC en forma de material navegable.Altres cursos del projecte Biologia en context:

Autor/a: Sílvia Lope; Mariona Domènech; Mercè Guerrero; Montse Fuentes; Fernanda Barrena; Joaquin Ruiz; Rosa Roig; Llum Romero; Muntsa Bigas; Roser Mas; Sílvia Calvet
Llicència ús: Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)