Aquest curs té per objectiu oferir un seguit d’activitats d’avaluació de les competències científica, lectora i matemàtica en l’entorn de les proves PISA. A més, s’ofereixen, entre d’altres materials, els marcs conceptuals de l’avaluació PISA de les diferents proves competencials que s’apliquen cada tres anys.

Els materials d'aquest curs han estat elaborats pel Consell Superior d'Avaluació, amb la col·laboració del CESIRE, del Servei de Currículum de Secundària i Batxillerat i de l'Àrea de Cultura Digital.

Consideracions:

El qüestionari "CC Unitat 4" conté una simulació que està afegida en el mateix curs com a recurs, "Simulació Energia dels aliments - CC Unitat 4". És molt important no eliminar aquest fitxer ja que deixarà de funcionar la pregunta que conté la simulació. Per no distreure l'alumnat el fitxer està ocult.

Aquest curs ocupa més de 10Mb. Pot ser que el Moodle dels vostres centres tingui limitat el tamany dels cursos a restaurar. Si és així, podeu superar aquesta limitació fent la restauració del curs des del Drive de Google. Cal, doncs, que l'administrador del Moodle del centre configuri el Drive com a repositori d'arxius del Moodle. Per fer-ho pot seguir els passos indicats en aquesta PMF del Moodle d'Àgora.

Com a alternativa, també podeu accedir al Moodle com a admin de centre i anar a la secció "Enviament de fitxers grans al Moodle". En aquesta PMF està explicat com fer-ho.



Autor/a: Consell Superior d'Avaluació
Llicència: Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)