Biblioteca de preguntes de qüestionari

Base de dades de preguntes de qüestionari. Hi podeu aportar fitxers exportats directament d'un curs de Moodle que contingui preguntes de qüestionari que hàgiu elaborat. El fitxer pot estar en diversos formats (Moodle XML, GIFT, IMS QTI 2.0, XHML) i no ha de ser més gran de 10 Mb. Per a més informació consulteu el document Característiques dels materials.

Si les preguntes contenen imatges i fitxers complementaris caldrà que en feu un fitxer .zip comprimit i el pugeu conjuntament.


IMPORTANT:

Tingueu en compte que la llicència genèrica del lloc és Creative Commons Reconeixement - No comercial - Compartir igual (text legal), de manera que tingueu cura amb els drets d'autoria. El fet de pujar un material implica que coneixeu i accepteu les "Condicions d'ús" del servei.

En particular, totes les imatges que utilitzeu als materials han d'estar referenciades i tenir una llicència Creative Commons.

Prepositions of movement - practice 
Descripció:

Mini educational unit of edu365 on prepositions of movement. You will find the original mud in the English language section of secondary school at edu365.

Previsualització: Prepositions of movement - practice
Autor/a:
Ricard García Meléndez
Nivell/s educatiu/s: ESO
Àrea curricular: LE-Llengües estrangeres
Àmbit/s competencial/s: Comunicativa, lingüística i audiovisual
Fitxer: application/xml mud_up_down_pr.xml
Fitxer addicional:
Quadern virtual:
Format:
Moodle XML
Idioma/es: Anglès
Llicència d'ús Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)
Versió de Moodle: 3.2.5
Data de creació: 28 d’abril 2006
Informa de contingut inadequat


Fitxa creada per Usuari/ària XTEC - dijous, 4 de gener 2018, 11:55