Biblioteca de preguntes de qüestionari

Base de dades de preguntes de qüestionari. Hi podeu aportar fitxers exportats directament d'un curs de Moodle que contingui preguntes de qüestionari que hàgiu elaborat. El fitxer pot estar en diversos formats (Moodle XML, GIFT, IMS QTI 2.0, XHML) i no ha de ser més gran de 10 Mb. Per a més informació consulteu el document Característiques dels materials.

Si les preguntes contenen imatges i fitxers complementaris caldrà que en feu un fitxer .zip comprimit i el pugeu conjuntament.


IMPORTANT:

Tingueu en compte que la llicència genèrica del lloc és Creative Commons Reconeixement - No comercial - Compartir igual (text legal), de manera que tingueu cura amb els drets d'autoria. El fet de pujar un material implica que coneixeu i accepteu les "Condicions d'ús" del servei.

En particular, totes les imatges que utilitzeu als materials han d'estar referenciades i tenir una llicència Creative Commons.

Música del segle XX, tendències d'avantguarda 
Descripció:

Quadern Virtual que presenta i amplia el coneixement de les avantguardes musicals del segle XX, la relació que té amb el públic, la font d'inspiració i material emprat per la creació d'aquest tipus musical. A més, dedica un espai al nou grafisme musical i a les principals figures eclèctiques d'aquest segle.


Requeriment: Tipus de pregunta 'qtype_ordening'

Previsualització: Música del segle XX, tendències d'avantguarda
Autor/a:
Juli Garola
Nivell/s educatiu/s: Batxillerat
Àrea curricular: MU-Música
Àmbit/s competencial/s: Artística i cultural
Fitxer: application/xml musica_sxx.xml
Fitxer addicional:
Quadern virtual:
Format:
Moodle XML
Idioma/es: Català
Llicència d'ús Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)
Versió de Moodle: 3.2.5
Data de creació: 12 d’abril 2010
Informa de contingut inadequat


Fitxa creada per Usuari/ària XTEC - dijous, 4 de gener 2018, 12:39