Biblioteca de preguntes de qüestionari

Base de dades de preguntes de qüestionari. Hi podeu aportar fitxers exportats directament d'un curs de Moodle que contingui preguntes de qüestionari que hàgiu elaborat. El fitxer pot estar en diversos formats (Moodle XML, GIFT, IMS QTI 2.0, XHML) i no ha de ser més gran de 10 Mb. Per a més informació consulteu el document Característiques dels materials.

Si les preguntes contenen imatges i fitxers complementaris caldrà que en feu un fitxer .zip comprimit i el pugeu conjuntament.


IMPORTANT:

Tingueu en compte que la llicència genèrica del lloc és Creative Commons Reconeixement - No comercial - Compartir igual (text legal), de manera que tingueu cura amb els drets d'autoria. El fet de pujar un material implica que coneixeu i accepteu les "Condicions d'ús" del servei.

En particular, totes les imatges que utilitzeu als materials han d'estar referenciades i tenir una llicència Creative Commons.

El salari, la nòmina i les derivacions socials del salari 
Descripció:

Quadern Virtual que té com a objectiu que l'alumnat aprengui a identificar les característiques i components del salari i de les nòmines, així com per facilitar que prengui consciència de les seves aportacions socials com a treballador/a i de les contraprestacions que rep a canvi (per tant podrà esbrinar què són i per a què serveixen l'IRPF i la Seguretat Social, així com les prestacions que ofereix aquest darrer organisme). Es combina la presentació de continguts amb la resolució de supòsits pràctics i al final l'alumnat ha de realitzar un petit projecte i autoavaluar-se. 


Requeriment: Tipus de pregunta 'qtype_ordening'

Previsualització: El salari, la nòmina i les derivacions socials del salari
Autor/a:
Imma Llopart i Vidal
Nivell/s educatiu/s: CFGM
CFGS
Formació de persones adultes
Formació permanent
Altres
Àrea curricular: IN-Interdisciplinar
Àmbit/s competencial/s: Social i ciutadana
Fitxer: application/xml nomina.xml
Fitxer addicional:
Quadern virtual:
Format:
Moodle XML
Idioma/es: Català
Llicència d'ús Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)
Versió de Moodle: 3.2.5
Data de creació: 18 de març 2011
Informa de contingut inadequat


Fitxa creada per Usuari/ària XTEC - dijous, 4 de gener 2018, 13:01