Biblioteca de Quaderns Virtuals

Base de dades de preguntes de qüestionari. Hi podeu aportar fitxers exportats directament d'un curs de Moodle que contingui preguntes de qüestionari que hàgiu elaborat. El fitxer pot estar en diversos formats (Moodle XML, GIFT, IMS QTI 2.0, XHML) i no ha de ser més gran de 10 Mb. Per a més informació consulteu el document Característiques dels materials.

Si les preguntes contenen imatges i fitxers complementaris caldrà que en feu un fitxer .zip comprimit i el pugeu conjuntament.


IMPORTANT:

Tingueu en compte que la llicència genèrica del lloc és Creative Commons Reconeixement - No comercial - Compartir igual (text legal), de manera que tingueu cura amb els drets d'autoria. El fet de pujar un material implica que coneixeu i accepteu les "Condicions d'ús" del servei.

En particular, totes les imatges que utilitzeu als materials han d'estar referenciades i tenir una llicència Creative Commons.

/R/ en grup 
Descripció:

Sovint ens trobem alumnat amb dificultats per produir el so /r/ i també, per fer-lo acompanyat d'una altra consonant. Amb aquest Quadern Virtual trobarem que del llenguatge es treballa la forma, amb activitats de fonètica, fonologia i morfosintaxi.

Previsualització: /R/ en grup
Autor/a:
Anna Fontelles Terres
Nivell/s educatiu/s: Educació Infantil
Àrea curricular: LC-Llengua catalana i literatura
Àmbit/s competencial/s: Comunicativa, lingüística i audiovisual
Fitxer: application/xml rengrup.xml
Fitxer addicional:
Quadern virtual:
Format:
Moodle XML
Idioma/es: Català
Llicència d'ús Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)
Versió de Moodle: 3.2.5
Data de creació: 19 de setembre 2011
Informa de contingut inadequat


Fitxa creada per Usuari/ària XTEC - dijous, 4 de gener 2018, 16:08

Comentaris