Biblioteca de preguntes de qüestionari

Base de dades de preguntes de qüestionari. Hi podeu aportar fitxers exportats directament d'un curs de Moodle que contingui preguntes de qüestionari que hàgiu elaborat. El fitxer pot estar en diversos formats (Moodle XML, GIFT, IMS QTI 2.0, XHML) i no ha de ser més gran de 10 Mb. Per a més informació consulteu el document Característiques dels materials.

Si les preguntes contenen imatges i fitxers complementaris caldrà que en feu un fitxer .zip comprimit i el pugeu conjuntament.


IMPORTANT:

Tingueu en compte que la llicència genèrica del lloc és Creative Commons Reconeixement - No comercial - Compartir igual (text legal), de manera que tingueu cura amb els drets d'autoria. El fet de pujar un material implica que coneixeu i accepteu les "Condicions d'ús" del servei.

En particular, totes les imatges que utilitzeu als materials han d'estar referenciades i tenir una llicència Creative Commons.

La rosa de Sant Jordi 
Descripció:

Aquest Quadern serveix per realitzar exercicis de comprensió lectora sobre el llibre que porta per títol: La rosa de Sant Jordi, escrit per Joles Senell (sobrenom de l'escriptor Pep Albanell). El Quadern està adreçat a nens i nenes de segon de primària.


Requeriment: Tipus de pregunta 'qtype_ordening'

Previsualització: La rosa de Sant Jordi
Autor/a:
Patrícia Martí Blanco
Nivell/s educatiu/s: CI Primària
CM Primària
CS Primària
Àrea curricular: LC-Llengua catalana i literatura
Àmbit/s competencial/s: Comunicativa, lingüística i audiovisual
Fitxer: application/xml rosa_sant_jordi.xml
Fitxer addicional:
Quadern virtual:
Format:
Moodle XML
Idioma/es: Català
Llicència d'ús Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)
Versió de Moodle: 3.2.5
Data de creació: 12 de març 2007
Informa de contingut inadequat


Fitxa creada per Usuari/ària XTEC - dijous, 4 de gener 2018, 16:35