Biblioteca de preguntes de qüestionari

Base de dades de preguntes de qüestionari. Hi podeu aportar fitxers exportats directament d'un curs de Moodle que contingui preguntes de qüestionari que hàgiu elaborat. El fitxer pot estar en diversos formats (Moodle XML, GIFT, IMS QTI 2.0, XHML) i no ha de ser més gran de 10 Mb. Per a més informació consulteu el document Característiques dels materials.

Si les preguntes contenen imatges i fitxers complementaris caldrà que en feu un fitxer .zip comprimit i el pugeu conjuntament.


IMPORTANT:

Tingueu en compte que la llicència genèrica del lloc és Creative Commons Reconeixement - No comercial - Compartir igual (text legal), de manera que tingueu cura amb els drets d'autoria. El fet de pujar un material implica que coneixeu i accepteu les "Condicions d'ús" del servei.

En particular, totes les imatges que utilitzeu als materials han d'estar referenciades i tenir una llicència Creative Commons.

Sòlids, líquids i gasos 
Descripció:

Quadern Virtual al voltant dels tres estats de la matèria i les seves característiques. El Quadern proposa diverses activitats i preguntes sobre els sòlids, els líquids i els gasos, a més d'altres recursos com una presentació de diapositives i un JClic com a element final.

Previsualització: Sòlids, líquids i gasos
Autor/a:
Josep Maria Carné Torrent
Nivell/s educatiu/s: CI Primària
CM Primària
CS Primària
Àrea curricular: CE-Ciències experimentals
Àmbit/s competencial/s: Coneixement del medi
Fitxer: application/xml solids_liquids_gasos.xml
Fitxer addicional:
Quadern virtual:
Format:
Moodle XML
Idioma/es: Català
Llicència d'ús Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)
Versió de Moodle: 3.2.5
Data de creació: 30 de juliol 2010
Informa de contingut inadequat


Fitxa creada per Usuari/ària XTEC - dijous, 4 de gener 2018, 16:46