Biblioteca de preguntes de qüestionari

Base de dades de preguntes de qüestionari. Hi podeu aportar fitxers exportats directament d'un curs de Moodle que contingui preguntes de qüestionari que hàgiu elaborat. El fitxer pot estar en diversos formats (Moodle XML, GIFT, IMS QTI 2.0, XHML) i no ha de ser més gran de 10 Mb. Per a més informació consulteu el document Característiques dels materials.

Si les preguntes contenen imatges i fitxers complementaris caldrà que en feu un fitxer .zip comprimit i el pugeu conjuntament.


IMPORTANT:

Tingueu en compte que la llicència genèrica del lloc és Creative Commons Reconeixement - No comercial - Compartir igual (text legal), de manera que tingueu cura amb els drets d'autoria. El fet de pujar un material implica que coneixeu i accepteu les "Condicions d'ús" del servei.

En particular, totes les imatges que utilitzeu als materials han d'estar referenciades i tenir una llicència Creative Commons.

Com dius que era? 
Descripció:

Quadern Virtual on es treballa la definició del text descriptiu, la utilització de les figures retòriques dins el text descriptiu, els verbs que més s'utilitzen en les descripcions, el tipus de descripcions, llistats d'adjectius útils per a fer descripcions i els conceptes de descripció objectiva i descripció subjectiva.

Previsualització: Com dius que era?
Autor/a:
Núria Sans Ribolleda
Nivell/s educatiu/s: ESO
Àrea curricular: LC-Llengua catalana i literatura
Àmbit/s competencial/s: Comunicativa, lingüística i audiovisual
Fitxer: application/xml textdescriptiu.xml
Fitxer addicional:
Quadern virtual:
Format:
Moodle XML
Idioma/es: Català
Llicència d'ús Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)
Versió de Moodle: 3.2.5
Data de creació: 19 de novembre 2010
Informa de contingut inadequat


Fitxa creada per Usuari/ària XTEC - divendres, 5 de gener 2018, 08:46