Biblioteca de preguntes de qüestionari

Base de dades de preguntes de qüestionari. Hi podeu aportar fitxers exportats directament d'un curs de Moodle que contingui preguntes de qüestionari que hàgiu elaborat. El fitxer pot estar en diversos formats (Moodle XML, GIFT, IMS QTI 2.0, XHML) i no ha de ser més gran de 10 Mb. Per a més informació consulteu el document Característiques dels materials.

Si les preguntes contenen imatges i fitxers complementaris caldrà que en feu un fitxer .zip comprimit i el pugeu conjuntament.


IMPORTANT:

Tingueu en compte que la llicència genèrica del lloc és Creative Commons Reconeixement - No comercial - Compartir igual (text legal), de manera que tingueu cura amb els drets d'autoria. El fet de pujar un material implica que coneixeu i accepteu les "Condicions d'ús" del servei.

En particular, totes les imatges que utilitzeu als materials han d'estar referenciades i tenir una llicència Creative Commons.

Trigonometria 
Descripció:

Quadern Virtual adreçat als alumnes de Batxillerat sobre Trigonometria. Els objectius curriculars se centren en la resolució de triangles generals en el pla, per bé que inclou també un full d'ampliació (introducció a la trigonometria esfèrica), i un darrer full amb unes quantes activitats d'entreteniments matemàtics.


Requeriment: Tipus de pregunta 'qtype_ordening'

Previsualització: Trigonometria
Autor/a:
Joan Aranès Clua
Nivell/s educatiu/s: Batxillerat
Àrea curricular: MA-Matemàtiques
Àmbit/s competencial/s: Matemàtica
Fitxer: application/xml trigonometria.xml
Fitxer addicional:
Quadern virtual:
Format:
Moodle XML
Idioma/es: Català
Llicència d'ús Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)
Versió de Moodle: 3.2.5
Data de creació: 27 de març 2012
Informa de contingut inadequat


Fitxa creada per Usuari/ària XTEC - divendres, 5 de gener 2018, 09:17