Biblioteca de preguntes de qüestionari

Base de dades de preguntes de qüestionari. Hi podeu aportar fitxers exportats directament d'un curs de Moodle que contingui preguntes de qüestionari que hàgiu elaborat. El fitxer pot estar en diversos formats (Moodle XML, GIFT, IMS QTI 2.0, XHML) i no ha de ser més gran de 10 Mb. Per a més informació consulteu el document Característiques dels materials.

Si les preguntes contenen imatges i fitxers complementaris caldrà que en feu un fitxer .zip comprimit i el pugeu conjuntament.


IMPORTANT:

Tingueu en compte que la llicència genèrica del lloc és Creative Commons Reconeixement - No comercial - Compartir igual (text legal), de manera que tingueu cura amb els drets d'autoria. El fet de pujar un material implica que coneixeu i accepteu les "Condicions d'ús" del servei.

En particular, totes les imatges que utilitzeu als materials han d'estar referenciades i tenir una llicència Creative Commons.

De viatge amb les rajoles... - Etapa 2 
Descripció:

Material de reforç didàctic arran del plafó de 25 rajoles de ceràmica pintades per Ramon Casas, anomenades “Els avenços del s. XX”, els quals il·lustren de forma caricaturesca, irònica, satírica i amb un estil cartellista algunes de les activitats socials posades de moda a cavall dels segles XIX i XX: l’ús de l’automòbil, la popularització de la loteria ..., altres fan referència a comoditats introduïdes a la vida familiar: la dutxa, el wc..., i altres a invents que han ajudat a accelerar l’avenç de la societat: el tren, el telèfon...

  • Etapa 1. Iniciem el viatge a poc a poc. La bicicleta, si ens posem el casc, és una màquina d’allò més adequada,... i al final de la primera etapa ens espera Gossos.
  • Etapa 2. Un tast d'art sempre va bé, i si alternem bici i tram tenim temps de fer unes partides de billar.


Requeriment: Tipus de pregunta 'qtype_ordening'

Quadern virtual relacionat

Previsualització: De viatge amb les rajoles... - Etapa 2
Autor/a:
Jordi Morera Oliveras
Nivell/s educatiu/s: ESO
Àrea curricular: IN-Interdisciplinar
Àmbit/s competencial/s: Artística i cultural
Fitxer: application/xml viatge_amb_rajoles_2.xml
Fitxer addicional:
Quadern virtual:
Format:
Moodle XML
Idioma/es: Català
Llicència d'ús Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)
Versió de Moodle: 3.2.5
Data de creació: 30 de juny 2006
Informa de contingut inadequat


Fitxa creada per Usuari/ària XTEC - divendres, 5 de gener 2018, 10:26