Biblioteca de preguntes de qüestionari

Base de dades de preguntes de qüestionari. Hi podeu aportar fitxers exportats directament d'un curs de Moodle que contingui preguntes de qüestionari que hàgiu elaborat. El fitxer pot estar en diversos formats (Moodle XML, GIFT, IMS QTI 2.0, XHML) i no ha de ser més gran de 10 Mb. Per a més informació consulteu el document Característiques dels materials.

Si les preguntes contenen imatges i fitxers complementaris caldrà que en feu un fitxer .zip comprimit i el pugeu conjuntament.


IMPORTANT:

Tingueu en compte que la llicència genèrica del lloc és Creative Commons Reconeixement - No comercial - Compartir igual (text legal), de manera que tingueu cura amb els drets d'autoria. El fet de pujar un material implica que coneixeu i accepteu les "Condicions d'ús" del servei.

En particular, totes les imatges que utilitzeu als materials han d'estar referenciades i tenir una llicència Creative Commons.

Webquest sobre el Compostatge 
Descripció:

Quadern Virtual elaborat a partir de la webquest de Núria Alart que porta el mateix títol i que tracta el procés de creació del compostatge. Adreçada als alumnes d'aules d'acollida de secundària. S'aprèn a fer compostatge de residus tot aplicant la teoria de les Intel·ligències Múltiples.

Previsualització: Webquest sobre el Compostatge
Autor/a:
Sílvia García Yagüe
Nivell/s educatiu/s: ESO
Àrea curricular: CS-Ciències socials
Àmbit/s competencial/s: Cientificotecnològic
Fitxer: application/xml wq_compostatge.xml
Fitxer addicional:
Quadern virtual:
Format:
Moodle XML
Idioma/es: Català
Llicència d'ús Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)
Versió de Moodle: 3.2.5
Data de creació: 31 de juliol 2009
Informa de contingut inadequat


Fitxa creada per Usuari/ària XTEC - divendres, 5 de gener 2018, 11:10

Comentaris