Biblioteca de preguntes de qüestionari

Base de dades de preguntes de qüestionari. Hi podeu aportar fitxers exportats directament d'un curs de Moodle que contingui preguntes de qüestionari que hàgiu elaborat. El fitxer pot estar en diversos formats (Moodle XML, GIFT, IMS QTI 2.0, XHML) i no ha de ser més gran de 10 Mb. Per a més informació consulteu el document Característiques dels materials.

Si les preguntes contenen imatges i fitxers complementaris caldrà que en feu un fitxer .zip comprimit i el pugeu conjuntament.


IMPORTANT:

Tingueu en compte que la llicència genèrica del lloc és Creative Commons Reconeixement - No comercial - Compartir igual (text legal), de manera que tingueu cura amb els drets d'autoria. El fet de pujar un material implica que coneixeu i accepteu les "Condicions d'ús" del servei.

En particular, totes les imatges que utilitzeu als materials han d'estar referenciades i tenir una llicència Creative Commons.

Operacions combinades amb enters 
Descripció: Conjunt de 45 preguntes d'operacions combinades amb enters, per tal que els alumnes practiquin les seves habilitats de càlcul amb enters.
Destinat a alumnes de 1r o 2n d'ESO

Previsualització:
Autor/a:
Ramon S Masip Treig
Nivell/s educatiu/s: ESO
Àrea curricular: MA-Matemàtiques
Àmbit/s competencial/s: Matemàtica
Fitxer: application/xml quiz-mat2neso-operacionsenters1-20100522-1148.xml
Fitxer addicional:
Quadern virtual: No
Format:
Moodle XML
Idioma/es: Català
Llicència d'ús Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)
Versió de Moodle:
Data de creació: 22 de maig 2010
Informa de contingut inadequat


Fitxa creada per Ramon Masip Treig - dissabte, 22 de maig 2010, 13:15