Biblioteca de Quaderns Virtuals

Base de dades de preguntes de qüestionari. Hi podeu aportar fitxers exportats directament d'un curs de Moodle que contingui preguntes de qüestionari que hàgiu elaborat. El fitxer pot estar en diversos formats (Moodle XML, GIFT, IMS QTI 2.0, XHML) i no ha de ser més gran de 10 Mb. Per a més informació consulteu el document Característiques dels materials.

Si les preguntes contenen imatges i fitxers complementaris caldrà que en feu un fitxer .zip comprimit i el pugeu conjuntament.


IMPORTANT:

Tingueu en compte que la llicència genèrica del lloc és Creative Commons Reconeixement - No comercial - Compartir igual (text legal), de manera que tingueu cura amb els drets d'autoria. El fet de pujar un material implica que coneixeu i accepteu les "Condicions d'ús" del servei.

En particular, totes les imatges que utilitzeu als materials han d'estar referenciades i tenir una llicència Creative Commons.

Racionals: Operacions, simplificació de fraccions i algun problema senzill 
Descripció: Conjunt de 84 preguntes que inclouen operacions, simplificacions, algun concepte i problemes senzills que impliquen l'operativitat amb fraccions
Previsualització:
Autor/a:
Ramon S Masip Treig
Nivell/s educatiu/s: ESO
Àrea curricular:
Àmbit/s competencial/s: Matemàtica
Fitxer: application/xml fraccions.xml
Fitxer addicional:
Quadern virtual: No
Format:
Moodle XML
Idioma/es: Català
Llicència d'ús Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)
Versió de Moodle:
Data de creació: 28 de setembre 2010
Informa de contingut inadequat


Fitxa creada per Ramon Masip Treig - dimarts, 28 de setembre 2010, 17:30