Biblioteca de Quaderns Virtuals

Base de dades de preguntes de qüestionari. Hi podeu aportar fitxers exportats directament d'un curs de Moodle que contingui preguntes de qüestionari que hàgiu elaborat. El fitxer pot estar en diversos formats (Moodle XML, GIFT, IMS QTI 2.0, XHML) i no ha de ser més gran de 10 Mb. Per a més informació consulteu el document Característiques dels materials.

Si les preguntes contenen imatges i fitxers complementaris caldrà que en feu un fitxer .zip comprimit i el pugeu conjuntament.


IMPORTANT:

Tingueu en compte que la llicència genèrica del lloc és Creative Commons Reconeixement - No comercial - Compartir igual (text legal), de manera que tingueu cura amb els drets d'autoria. El fet de pujar un material implica que coneixeu i accepteu les "Condicions d'ús" del servei.

En particular, totes les imatges que utilitzeu als materials han d'estar referenciades i tenir una llicència Creative Commons.

Anatomia i Fisiologia Humanes Bàsiques 
Descripció: Més de 200 preguntes sobre anatomia i fisiologia humanes bàsiques. Han estat elaborades per a cicles formatius de grau mig de la Família d'Imatge Personal, però poden ser utilitzades en altres cicles com Cures Auxiliars d'Infermeria, Farmàcia, Emergències Sanitàries... També poden resultar útils per a l'ESO. Formen part d'un projecte gràcies a una llicència retribuïda de la Generalitat de Catalunya.
Podeu veure-les "in situ" a http://agora.xtec.cat/ies-cal-lipolis/moodle/course/view.php?id=481.
Previsualització:
Autor/a:
Lourdes Sánchez Salvador
Nivell/s educatiu/s: CFGM
Àrea curricular: CN-Ciències de la naturalesa
Àmbit/s competencial/s: Coneixement i la interacció amb el món
Fitxer: application/xml Qüestionari anatomia
Fitxer addicional:
Quadern virtual: No
Format:
Moodle XML
Idioma/es: Català
Llicència d'ús Creative Commons: Reconeixement – NoComercial (cc-by-nc)
Versió de Moodle:
Data de creació: 1 de setembre 2009
Informa de contingut inadequat


Fitxa creada per M. Lourdes Sanchez Salvador - dilluns, 1 de novembre 2010, 09:01