Alexandria

Alexandria és una biblioteca de recursos desenvolupada pel Departament d'Educació que permet pujar alguns tipus de materials educatius digitals, com ara cursos Moodle, per facilitar la seva posterior localització i intercanvi. L'accés als recursos d'aquesta biblioteca és obert i, per tant, qualsevol pot visualitzar-los i descarregar-los. Ara bé, per compartir recursos nous és necessari disposar de nom d'usuari i contrasenya de la XTEC.

Alexandria està regit pel principi de cooperació entre les persones que lliurement hi participen amb la voluntat d'avançar en la millora de la pràctica docent basada en les aportacions de professionals del món de l'educació, veritables agents d'innovació i d'eficiència. Els materials educatius del servei Alexandria segueixen el model de "Recursos Educatius Oberts" (Open Educational Resources, OER), materials educatius que es poden utilitzar, reutilitzar, adaptar i compartir lliurement.

És important llegir les condicions d'ús abans d'utilitzar aquest servei perquè l'accés a aquest espai porta implícita la seva acceptació.

Darrera modificació: dimecres, 9 de juny 2021, 16:09