Fòrum de dubtes i suggeriments

publicar un curs moodle

publicar un curs moodle

per Merce Alabort Furio -
Nombre de respostes: 1
Bon dia,
Estic interesada en publicar un curs de moodel de ma matèria de Tecnologies, concretament és una unitat de dibuix tècnic, dirigit a l'alumnat de 1r d'ESO.
La meva pregunta va dirigida al personal administrador d'aquest portal.

El meus dubtes sòn els següents:
1. Si al curs hi han pàgines web interactives (tecno 12-18, com activitats on-line), passa alguna cosa o no està permet el link a diverses pàgines.
2. Si faig una publicació al portal Alexandria, tinc algun tipus de certificat o de reconeixement per una publicació (isbn, certifcat....)?

Moltes gràcies!

Atentament,
Mercè Alabort


En resposta a Merce Alabort Furio

Re: publicar un curs moodle

per Administrador/a Alexandria -
Benvolguda Mercè,

Des del curs pots fer enllaços a pàgines web externes. Una bona idea pot ser referenciar-les clarament, per exemple com està fet a aquest recurs de la seqüència didàctica de llengua catalana: "ENLLAÇ: Propostes de lectura". Això et permet escriure la referència completa al material i fer una breu descripció del que trobarà l'alumnat així com escriure les orientacions que consideris oportunes.

Pel que fa a la certificació, de moment no es fan certificats del material carregat a Alexandria. Això sí, tant la fitxa com el curs estan associats a la persona que els puja i al curs queda constància de l'autoria. Estem treballant per tal que més endavant es pugui establir algun mecanisme de reconeixement.

Moltes gràcies pel teu interès i col·laboració,

Equip Alexandria