Fòrum de dubtes i suggeriments

Proposta

Proposta

per Marcel Bonet Verdu -
Nombre de respostes: 2

Hi ha algun usuari que després d'haver examinat el meu material  (http://alexandria.xtec.cat/mod/data/view.php?d=2&rid=580) es vulgui animar a proposar un curs semipresencial per formació de professorat?

De fet, en la resolució 752/VIII del Parlament de Catalunya,
sobre la difusió i el foment dels escacs de 21 de juliol del 2010 s’insta el Govern a declarar els escacs d’utilitat pública i a emprendre actuacions per a la seua difusió i fomentar-ne la pràctica a la població catalana, especialment en els àmbits de l’educació i de la salut.

Espero els vostres comentaris...

Salut i pau!

Marcel

En resposta a Marcel Bonet Verdu

Re: Proposta

per Administrador/a Alexandria -
Benvolgut Marcel,

Només un segon per felicitar-te per la iniciativa :-)

Ja ens faràs saber si alguna persona s'anima a col·laborar amb tu.

Equip Alexandria
En resposta a Administrador/a Alexandria

Re: Proposta

per Marcel Bonet Verdu -
De moment compto amb Jordi Prió professor de matemàtiques a l'INS Ciutat de Balaguer i president de l'Associació Internacional per a la Difusió dels Escacs.

A l'INS Pont de Suert ho estic sondejant com activitat de formació semi-presencial pel professorat, amb el recolzament del Departament de Matemàtiques i de la direcció.

Per què no pengeu una fulla als taulers d'anuncis dels vostres respectius INS per a sondejar-ho com a activitat de formació de zona lúdica i semi-presencial?

Objectius:
1) utilitzar els escacs com a eina pedagògica
2) aprendre a jugar a un nivell acceptable (aquest verb ens apropa a la vesant lúdica de l'educació)
3) enganxar, fins a l'última sessió del curset, els assistents
4) brain-training
5) conèixer els recursos que té Internet (p.e. aquest dies s'està retransmetent el torneig de candidats al títol mundial i puc veure LIVE les partides de tots els taulers des de http://kazan2011.fide.com/live-games.html i gràcies a la webcam col·locada en la sala de joc estic seguint en video a les 17:29 del 05/05/11 l'última partida que queda per acabar Aronian vs Grishuck. En aquest moment 17:37 en roda de premsa a través de la webcam l'americà Kamski i el búlgar Topalov donen explicacions sobre la seua partida, en anglès ;-)

6) complementar el currículum del professorat a la vista de les possibles innovacions educatives que es vulguin implementar en el futur.

Espero + comentaris!

Gràcies,

Marcel
Fitxer adjunt webcam_candidats.jpg