Fòrum de dubtes i suggeriments

Proposta

Re: Proposta

per Marcel Bonet Verdu -
Nombre de respostes: 0
De moment compto amb Jordi Prió professor de matemàtiques a l'INS Ciutat de Balaguer i president de l'Associació Internacional per a la Difusió dels Escacs.

A l'INS Pont de Suert ho estic sondejant com activitat de formació semi-presencial pel professorat, amb el recolzament del Departament de Matemàtiques i de la direcció.

Per què no pengeu una fulla als taulers d'anuncis dels vostres respectius INS per a sondejar-ho com a activitat de formació de zona lúdica i semi-presencial?

Objectius:
1) utilitzar els escacs com a eina pedagògica
2) aprendre a jugar a un nivell acceptable (aquest verb ens apropa a la vesant lúdica de l'educació)
3) enganxar, fins a l'última sessió del curset, els assistents
4) brain-training
5) conèixer els recursos que té Internet (p.e. aquest dies s'està retransmetent el torneig de candidats al títol mundial i puc veure LIVE les partides de tots els taulers des de http://kazan2011.fide.com/live-games.html i gràcies a la webcam col·locada en la sala de joc estic seguint en video a les 17:29 del 05/05/11 l'última partida que queda per acabar Aronian vs Grishuck. En aquest moment 17:37 en roda de premsa a través de la webcam l'americà Kamski i el búlgar Topalov donen explicacions sobre la seua partida, en anglès ;-)

6) complementar el currículum del professorat a la vista de les possibles innovacions educatives que es vulguin implementar en el futur.

Espero + comentaris!

Gràcies,

Marcel
Fitxer adjunt webcam_candidats.jpg