Fòrum de dubtes i suggeriments

Problemes per restaurar!

Problemes per restaurar!

per Merce Rubio Altimiras -
Nombre de respostes: 1

Bona tarda,

he decidit començar a treballar el dilluns amb la biol.ogia de batxillerat en context i al provar de restaurar el curs de Malalties genètiqes no me'n surto. Ho he provat de fer amb altres arxius més petits i m'ha anat bé. Pot ser que com que és de 18,8 Mb i el màxim del moodle del meu centre és 10 Mb sigui la raó perquè no se'm restauri? Què puc fer aleshores? Necessito ajuda que dilluns comencem! Gràcies,

Mercè

En resposta a Merce Rubio Altimiras

Re: Problemes per restaurar!

per Toni Hortal i Martínez -
Hola, Mercè.
Per a penjar a un Moodle un fitxer que excedeix la mida màxima cal fer-ho via FTP o dividint el fitxer en fitxers més petits, penjar-los i tornar-los a unir.
En el primer cas normalment és l'administrador/a del Moodle qui té accés al directori de fitxers via FTP per a poder penjar i/o descarregar, pel que t'hauries de posar en contacte amb aquesta persona per a que et pengés el fitxer.
En el segon cas, com que la còpia de seguretat d'un curs de Moodle no deixa de ser un conjunt de carpetes i fitxers que s'han comprimit en un únic fitxer amb formar zip, el que es pot fer és descomprimir aquest fitxer, crear fitxers comprimits de menys de 10 MB amb el contingut, penjar al Moodle aquests fitxers i utilitzar la funció de comprimir/descomprimir fitxers de l'administrador de fitxers de Moodle per a descomprimir-los i tornar a comprimir tot el contingut per a obtenir el fitxer original.

Toni Hortal
Equip d'Alexandria