Fòrum de dubtes i suggeriments

Icones del moodle senzill per temes

Icones del moodle senzill per temes

per Maria del Mar Lluelles Perera -
Nombre de respostes: 4
Hola,
Tenim un gran dubte: en el nostre curs moodle senzill per temes anomenat el circ, que tenim creat en l'enllaç http://agora.xtec.cat/ceipelmargallo-vilanova/moodle/course/view.php?id=921, entreu com a visitants, vam personalitzar totes les icones. Aquestes icones les tenim guardades en la carpeta senzill_pics, tal i com ens indiquen les instruccions del web http://agora.xtec.cat/moodle/moodle/mod/glossary/view.php?id=461&mode=entry&hook=861
Resulta que desprès de fer la còpia i restaurar-lo no ens apareixen per enlloc. En surten unes altres per defecte. Com ho podem solucionar?
Moltes gràcies per tota la seva atenció,

Maria del Mar Lluelles Perera

En resposta a Maria del Mar Lluelles Perera

Re: Icones del moodle senzill per temes

per Toni Hortal i Martínez -
Hola, Maria del Mar.
Tal com diu a les instruccions

El format "Senzill per temes" afecta a la visualització del curs dels usuaris amb rol estudiant...

pel que quan entres al curs com a Administrador o Professor-editor la visualització és la tradicional (un llistat de continguts un a sota de l'altre).

A més, les icones que apareixen al curs restaurat són les que hi ha per defecte al Moodle on s'ha fet la restauració i NO les que havíeu desat a la carpeta "senzill_pics", una carpeta que segurament NO existirà al Moodle on s'està fent la restauració.
La solució és fer el que diu a les instruccions:

...cal anar a la primera plana, i al menú d'administració navegar a Primera Plana -> Fitxers del lloc. Allà només s'haurà de crear, si no existeix, un directori anomenat senzill_pics, on s'hauran de posar les imatges que es vulgui que apareguin a la llista desplegable.

Espero haver resolt els teus dubtes.
Salutacions.

Toni Hortal
Equip d'Alexandria
En resposta a Toni Hortal i Martínez

Re: Icones del moodle senzill per temes

per Alejandro Font Bonastre -
Hola Toni,
Estic amb la Maria del Mar fent el curs per temes senzill "El circ", segons la teva resposta la carpeta "sezill_pics" que es crea per defecte dins del mateix curs s'ha de traslladar a "Primera Plana - Fitxers del lloc"?
Quan jo faci el backup, quin fitxers he d'incloure Usuari - curs -LLoc?
Gràcies
En resposta a Alejandro Font Bonastre

Re: Icones del moodle senzill per temes

per Toni Hortal i Martínez -
Hola, Alejandro.
Com que la carpeta "senzill_pics" es troba a la primera plana i NO al curs, a l'hora de fer la còpia de seguretat s'hi haurien d'incloure els fitxers del lloc.
Però si restaures la còpia a un Moodle que no tingui el format senzill per temes no podràs visualitzar el curs com a l'original.

Toni Hortal
Equip d'Alexandria
En resposta a Toni Hortal i Martínez

Re: Icones del moodle senzill per temes

per Maria del Mar Lluelles Perera -
Hola de nou Toni,
La carpeta "senzill_pics" amb les icones personalitzades si que apareix tal qual en la restauració. El problema és que després les ignora, en posa unes altres per defecte.
Caldrà dons editar novament la tasca per canviar-les. Sembla la única solució.
Moltes gràcies i fins la propera,

Maria del Mar Lluelles