Fòrum de dubtes i suggeriments

Notebook

Notebook

per Maria Jose Rabadan Delicado -
Nombre de respostes: 3
Hola em podeu dir cóm descarregar de manera permanent el programa notebook per a les PDI ?
En resposta a Maria Jose Rabadan Delicado

Re: Notebook

per Toni Hortal i Martínez -
María José... entenc que t'estàs referint a desar al disc dur el fitxer d'instal·lació que es pot descarregar des de la web d'Smart.
Segons el navegador d'Internet que utilitzis i el seu idioma, hauràs d'escollir l'opció semblant a Desa el fitxer... (Firefox) o clicant amb el botó dret del ratolí i escollint Anomena i desa el contingut de l'enllaç... (Firefox).
En el primer cas es descarregarà el fitxer al directori per defecte de descàrregues i en el segon cas podràs escollir el directori on vols desar el fitxer.

Toni Hortal
Equip d'Alexandria
En resposta a Toni Hortal i Martínez

Re: Notebook

per Maria Jose Rabadan Delicado -
Hola Toni:
No he tingut problema en descarregar el programa i em queda instal·lat .
El problema és que em diu que és de 30 dies de prova i no se com aconseguir una còpia definitiva . El responsable d'informàtica ens va donar un codi que no em va funcionar. Si pots passar-nos el codi de la Generalitat, de fet és per al centre ( Ins. Manolo Hugué de Caldes de Montbuí). No paren d'arribar PDI, en tenim ja bastants i ara ja ens hem de posar les piles i al menys tenir la garantia que el programa netbook  el podem fer servir amb normalitat i amb continuïtat. 
Va anar bé el curs que ens vares fer al centre, de fet el Moodle s'ha activat molt  Moltes gràcies .
Maria
En resposta a Maria Jose Rabadan Delicado

Re: Notebook

per Toni Hortal i Martínez -
Hola, María José.
Malauradament no et puc passar el codi de la Generalitat perquè senzillament NO existeix!
El codi l'ha de sol·licitar el centre mitjançant aquesta web: http://www.smarttech.com/es/Product+Registration. Us demanarà el número de sèrie de la PDI que teniu al centre (qualsevol de les SmartBoard que tingueu val) i us proporcionaran la clau del programari per a que NO caduqui als 30 dies.
Si ja havíeu registrat alguna de les PDI i voleu recuperar la clau del programari, aneu a http://www.smarttech.com/es/Support/Browse+Support/Lost+Product+Key+Form.
M'alegro de que utilitzeu a bastament el Moodle al teu centre, i d'haver pogut posar el meu petit gra de sorra.
Salutacions.

Toni Hortal
Equip d'Alexandria