Fòrum de dubtes i suggeriments

Biologia en context sobre moodle 2

Biologia en context sobre moodle 2

per Salvador Cardona Peris -
Nombre de respostes: 2
Hola,

He restaurat els cursos:
Malalties genètiques
D'una cèl·lula a moltes
Corre per la teva vida

al servidor moodle del meu centre (moodle 2.1.1) i no s'han acabat de restaurar correctament.

Bàsicament les imatge no apareixen.

Per exemple: una imatge que a alexandria està ubicada a http://alexandria.xtec.cat/file.php/247/moddata/resource/5595/icon_casestudy.gif al meu servidor queda a http://www.iesperefontdevila.cat/moodle/icon_casestudy.gif sense cap referència de carpeta i òbviament no la troba.

Alguna solució?


En resposta a Salvador Cardona Peris

Re: Biologia en context sobre moodle 2

per Toni Hortal i Martínez -
Benvolgut Salvador,
hem estat fent proves de restauració dels cursos que esmentes a una instal·lació de Moodle 2.3 (et recomanem que actualitzis el del teu centre a la darrera versió!) i, un cop editat un recurs LMS / SCORM (que és el que conté la imatge a què fas referència) les imatges que conté es visualitzen correctament.
El problema, en aquest cas, NO rau en les imatges sinó en el mateix recurs LMS / SCORM, que, tot i restaurar-se, NO manté l'enllaç al fitxer .zip, pel que s'ha d'editar, seleccionar el fitxer .zip i desar els canvis. Llavors el recurs funciona correctament.
Pensa que en restaurar cursos de Moodle 1.9.x a instal·lacions de Moodle 2.x NO tot es restaura correctament, i concretament els recursos i activitats LMS / SCORM hem comprovat que donen problemes, com el que et comentava abans.
En el teu cas, si el recurs LMS / SCORM s'ha restaurat sembla ser que correctament però s'han "perdut" les imatges, pots provar a editar-lo, no fer-hi cap canvi i desar-lo o a carregar de nou el fitxer .zip al recurs i desar-lo.
Ens agradaria saber com t'ha anat en aquestes provatures.

Salutacions cordials.

Toni Hortal
Equip d'Alexandria
En resposta a Toni Hortal i Martínez

Re: Biologia en context sobre moodle 2

per Salvador Cardona Peris -
En aquest cas són recursos IMS.
N'edito un i cerco el "Package archive" .zip que li correspon, el trobo, el selecciono però llavors m'apareix com a "undefined" en comptes de haver-hi el nom del zip. Deso l'activitat i quan la visualitzo: "Content package error!"