Fòrum de dubtes i suggeriments

Curs Informàtica Optativa 4t Creació d'apps

Curs Informàtica Optativa 4t Creació d'apps

per Javier Revilla Alonso -
Nombre de respostes: 1
Bona diada,
Heu penjat el backaup d'un curs que fa 32 Mb. Després de diversos intents, consultar la base de coneixements, i escarrançar-me, mirant d'on ve un error final que diu quelcom de semblant a: has sobrepassat la mida de fitxer php.ini, he arrivat a la conclusió que 32 Mb es més gran que 20 Mb, mida màxima dels fitxers que es poden pujar. El superroot que ho ha fet s'ha saltat les seves pròpies instruccions? Es pot restaurar un fitxer de més de 20 Mb que mai de la vida hauria d'haver ser pujat?
Perdoneu si us faig perdre el temps. Algú més s'ha trobat en la mateixa?
Javier Revilla
En resposta a Javier Revilla Alonso

Re: Curs Informàtica Optativa 4t Creació d'apps

per ARTUR COLL BECERRA -
Hola,

Efectivament hem pujat un fitxer que no compleix la normativa d'Alexandria, però hem considerat que era una excepció que calia fer donades les característiques del curs.

Malgrat formalment existeix una limitació d'espai en la restauració de cursos de Moodle, aquesta limitació es pot superar fent la restauració del curs des del Drive de Google. Cal, doncs, que l'administrador del Moodle del centre configuri el Drive com a repositori d'arxius del Moodle. Per fer-ho pot seguir els passos indicats en aquesta PMF del Moodle d'Àgora.


Salutacions,

Artur Coll
Equip d'Alexadria.