Fòrum de dubtes i suggeriments

Certificats per al concurs de trasllats

Certificats per al concurs de trasllats

per MARIA ANGELS MATA MASO -
Nombre de respostes: 3

Bon dia,

En els mèrits per al concurs de trasllats s'inclouen les publicacions digitals. Entenc que els recursos pdi penjats a l'Alexandria es poden considerar com a tals. Per tal que es reconeguin, les bases donen les indicacions següents:

"En el cas de publicacions en format electrònic, caldrà aportar un informe en el qual l’organisme emissor certificarà que la publicació apareix en la corresponent base de dades bibliogràfica. En aquest document s’indicarà la base de dades, el títol de la publicació, els autors, la data de publicació i la URL. També es presentarà un exemplar imprès."

A través de quina via cal demanar aquest certificat?

Moltes gràcies,

 

Àngels Mata

En resposta a MARIA ANGELS MATA MASO

Re: Certificats per al concurs de trasllats

per Albert Tena Ripolles -

Bon dia,

M'afegeixo a la teva consulta i voldri preguntar si esteu segurs que contarien els materials per DPI com a publicació. Mai no mh'ho havia plantejat. A algú li han contat alguna vegada?

 

gràcies

En resposta a MARIA ANGELS MATA MASO

Re: Certificats per al concurs de trasllats

per Sonia Muñoz -

Bon dia,

El Departament d'Ensenyament posa al servei de la comunitat educativa la base de dades "Merlí" (http//merli.xtec.cat) on es van catalogant regularment diversos tipus de recursos educatius digitals. La catalogació es fa seguint el model estàndard LOM (Learning Object Metadata), que facilita la seva posterior localització a partir de diversos descriptors temàtics, tècnics o curriculars.
 
L'Àrea TAC del Departament d'Ensenyament pot emetre el tipus de certificat que es sol·licita a la convocatòria, sempre i quan el recurs educatiu hagi estat catalogat prèviament a Merlí.
 
L'actualització del catàleg Merlí es du a terme des dels Centres de Recursos Pedagògics i també des de l'Àrea TAC del Departament. Els recursos han de complir tots els requisits legals, especialment pel que fa a la propietat intel·lectual dels continguts utilitzats, complir els criteris bàsics d'accessibilitat i tenir un nivell de qualitat i utilitat pedagògica consistent.
 
Els autors de recursos educatius digitals que estiguin interessats a fer-los constar al catàleg Merlí es poden adreçar al seu Centre de Recursos Pedagògics, o bé enviar un missatge a: areatac.ensenyament@gencat.cat
 
Sònia Muñoz
Equip d'Alexandria