Fòrum de dubtes i suggeriments

Curs Moodle Scratch

Curs Moodle Scratch

per Jose Bautista Gomez Medina -
Nombre de respostes: 4

Hola,

M'he descarregat els diferents mòduls del curs d'Scratch. Al primer, després de restaurar-lo al moodle del meu centre, surten barrejades les activitats del mòdul 1 i mòdul 2. És pot resoldre esborrant les del mòdul 2 però si ho feu directament des d'Alexandria millor. Moltes gràcies pel curs.


En resposta a Jose Bautista Gomez Medina

Re: Curs Moodle Scratch

per RAFAEL FERNANDEZ DIEZ -
Continua passant, perquè fa pocs dies l'he descarregat i importat, i està barrejat. Encara no se l'abast de la barreja, però ho hauré de retocar tot, a mà.
En resposta a RAFAEL FERNANDEZ DIEZ

Re: Curs Moodle Scratch

per Administrador/a Alexandria -
Bon dia,
el comportament de Moodle fa que quan es restaura un curs es restauri en el mateix ordre i posició que al curs original. Si voleu restaurar tots els cursos sobre un mateix curs a Àgora hauríeu de deixar temes buits a l'inici del curs d'Àgora, tants temes com tingui el curs d'Alexandria. D'aquesta manera només haureu de reordenar blocs sencers i no activitats que s'han combinat.
De totes maneres, segurament la millor opció seria tenir diferents cursos tal com s'ofereixen a Alexandria.

Fins ara,
Mònica Grau
Equip d'Àgora
En resposta a Administrador/a Alexandria

Re: Curs Moodle Scratch

per RAFAEL FERNANDEZ DIEZ -
Bon dia,
no descarto un error humà, però el que vaig fer va ser el següent:
- Vaig descarregar cada curs.
- Vaig importar cada curs en un curs nou del moodle del meu centre.
- No vaig comprovar cada importació que feia.
- Quan vaig tenir tots els cursos creats vaig entrar al mòdul 1 i vaig trobar que el mòdul 1 i el mòdul 2 estaven barrejats.
- Vaig comprovar la resta de cursos nous (mòdul 2, 3 , 4 i 5) i tots semblaven correctes.
- Vaig comparar el mòdul 1 (que estava barrejat) amb el mòdul 2 per eliminar les entrades duplicades del mòdul 2 en el mòdul 1.

Una conclusió ràpida es pensar que l'arxiu del mòdul 1 no està correcte, però pot haver passat qualsevol cosa, sense descartar un error humà, com és lògic.

No he tornat a importar el mòdul 1 en un altre curs nou per comprovar si l'arxiu estava bé.

Atentament.
En resposta a Jose Bautista Gomez Medina

Re: Curs Moodle Scratch

per CELIA GANGA PASAMON -
Bon dia a tots

Us recomanem que reviseu que les indicacions que es donen per incorporar el curs al Moodle de centre contemplen la possibilitat de restaurar més d'un curs en un únic curs de Moodle.
Quan restaura un segon curs afegeix el contingut en els mateixos mòduls que té en origen i per tant no queden en mòduls separats.
Esperem ajudar-vos a resoldre la incidència amb la qual us heu trobat amb aquesta resposta i la de la Mònica que recomana que hauríeu de deixar temes buits a l'inici del curs d'Àgora, tants temes com tingui el curs d'Alexandria.

Salutacions cordials
Cèlia Ganga