Fòrum de dubtes i suggeriments

Violació de la propietat intelectual

Violació de la propietat intelectual

per Miquel Angel Ramirez Chicote -
Nombre de respostes: 1
L'administració m'ha enviat un missatge (possiblement automàtic) dient que una de les meves aportacions viola la propietat intelectual. Hi ha alguna manera de saber més detalls? Per exemple, qui ha denunciat la meva activitat, o qui té que valorar si això és veritat o no, o si algú s'ha dedicat a anar marcant activitats com a "fraudulentes" per conveniència pròpia? Ho dic perquè precissament aquesta activitat és meva, la he creat jo des de zero i no he afegit imagtes ni res de cap llibre. Ni tan sols he "adaptat lliurament" cap llibre, així que em sorprén que algú pugui pensar que viola la propietat intelectual. M'agradaria tenir l'oportunitat de discutir-lo amb algú, la veritat.
En resposta a Miquel Angel Ramirez Chicote

Re: Violació de la propietat intelectual

per Administrador/a Alexandria -
Hola Miquel Àngel,

Aquest missatge arriba quan alguna persona ha omplert el formulari d'avís d'incidència. A partir d'aquí nosaltres revisem el material i comprovem si l'avís té fonament o no.
En el teu cas hem vist que el material que has pujat, "Divisibilitat 1r ESO" no presenta cap problema en relació amb la propietat intel·lectual.

Segurament es deu tractar d'un error per part de la persona que va fer l'avís.

Aprofitem per agrair-te la teva col·laboració,

Equip Alexandria