Fòrum de dubtes i suggeriments

Optativa de matemàtiques de 3r d'ESO

Optativa de matemàtiques de 3r d'ESO

per Marcel Bonet Verdu -
Nombre de respostes: 1

Estic fent de professor d'escacs com a optativa de matemàtiques de 3r d'ESO a més de fomentar els escacs com a activitat extrascolar, com a taller en Jornades Esportivo-Culturals i a l'hora del pati. Voldria saber:

1) Si podria ser interessant publicar aquí el curs Moodle que he creat per recolzar les meues explicacions

2) Si podria trobar aquí col·laboradors per a acabar-lo

Aquest any el meu institut ha instalat el Moodle Agora i s'està fent un curs per a professors. Jo, a partir de material audiovisual que recullo del www.youtube.com (no sé si infringeixo cap dret si enllaço amb videos fets per algú altre )i de la wikipèdia (idem) i d'algun material fet per mi (escrit però també TAC i uns questionaris Moodle a forma d'examen) estic creant un curs Moodle de la matèria senyalada i veig que encara no n'hi ha cap publicat sobre la mateixa...

Agrairia les vostres respostes, gràcies!

Marcel Bonet

En resposta a Marcel Bonet Verdu

Re: Optativa de matemàtiques de 3r d'ESO

per Administrador/a Alexandria -
Hola Marcel,

Sobre si una optativa sobre escacs és interessant, i tant :-)

Sobre trobar persones interessades a col·laborar-hi, potser aquí n'hi haurà alguna, tot i que aquest espai encara està començant i no té una gran comunitat consolidada. Potser a altres xarxes arribaràs a més persones.

Sobre material de youtube i viquipèdia: en principi no hi ha problema per inserir vídeos de youtube però sempre convé que t'asseguris que no hi ha conflictes de copyright. Quan això passa solen esborrar-los de youtube i el que passaria és que deixarien de funcionar. Si veus que hi ha vídeos sospitosos (per exemple una pel·li de Disney) millor que no els utilitzis.

Els continguts de la viquipèdia els pots utilitzar si els referencies i en fas un ús educatiu no comercial.

Enhorabona per la teva iniciativa,

Equip Alexandria