Fòrum de dubtes i suggeriments

Compatibilitat pissarres digitals diferents models

Compatibilitat pissarres digitals diferents models

per Albert Font Su -
Nombre de respostes: 2
Hola, al centre disposem de pisssarres digitals Hitachi, veiem que els materials estan tots pensat per la pissarra SMART. És possible obrir-los usant un altre model de PDI. Moltíssimes gràcies.

En resposta a Albert Font Su

Re: Compatibilitat pissarres digitals diferents models

per Toni Hortal i Martínez -
Hola, Albert.
Malauradament el programari d'Hitachi (StarBoard) no permet obrir els fitxers creats amb el programari d'Smart (Notebook), que, com molt bé dius, és el format amb què estan fets pràcticament tots els materials penjats a Alexandria.
Una opció que teniu és instal·lar-vos la versió 9 del Notebook d'Smart, que no requereix de llicència per a utilitzar-lo.
Una altra opció és instal·lar-vos la versió 10 del Notebook, però en aquest cas tindreu 30 dies de prova gratuïta i després hauríeu d'aconseguir una llicència d'ús per a continuar utilitzant-lo, ja sigui comprant-la o adquirint una pissarra SmartBoard.
Una altra opció és obrir els materials a la web Smart Notebook Express, però només s'hi poden obrir els creats amb la versió 10.
I una última opció és instal·lar-vos el programari Smart Notebook Express, la versió d'escriptori de l'aplicació web.

Si algú coneix alguna altra forma d'obrir els fitxers creats amb el Notebook d'Smart, us agrairíem que la compartíssiu aquí.

Toni Hortal
Equip d'Alexandria