Fòrum de dubtes i suggeriments

Diferents models de pissarres digitals

Diferents models de pissarres digitals

per Antonia Natalia Franch Raurell -
Nombre de respostes: 2
Hola,
a la nostra escola tenim MIMIO, SMART I INTERWRITE i ens trobem que ens descarreguem alguns recursos d'alexandria per pissarra SMART i els voldriem utilitzar per les MIMIO i no es poden obrir, no són compatibles?

Com podem aprofitar tots aquests recursos Smart a les Mimios i a les Interwrite, ja que són els models que en tenim més?

Moltes gràcies,
Natàlia
En resposta a Antonia Natalia Franch Raurell

Re: Diferents models de pissarres digitals

per Toni Hortal i Martínez -
Hola, Natàlia.
Malauradament els programaris de la Mimio (MimioStudio) i de la Interwrite (Workspace) no permeten obrir els fitxers creats amb el programari d'Smart (Notebook), que, com molt bé dius, és el format amb què estan fets pràcticament tots els materials penjats a Alexandria.
Una opció que teniu és instal·lar-vos la versió 9 del Notebook d'Smart, que no requereix de llicència per a utilitzar-lo.
Una altra opció és instal·lar-vos la versió 10 del Notebook, però en aquest cas tindreu 30 dies de prova gratuïta i després hauríeu d'aconseguir una llicència d'ús per a continuar utilitzant-lo. Com que comentes que també disposeu de pissarres Smart, poseu-vos en contacte amb el fabricant o distribuïdor per a que us faciliti la llicència d'ús (tot i que, segons el que diu aquesta llicència, NO es pot utilitzar en altres sistemes de projecció interactius diferents dels seus).
Una altra opció és obrir els materials a la web Smart Notebook Express, però només s'hi poden obrir els creats amb la versió 10.
I una última opció és instal·lar-vos el programari Smart Notebook Express, la versió d'escriptori de l'aplicació web.

Si algú coneix alguna altra forma d'obrir els fitxers creats amb el Notebook d'Smart, us agrairíem que la compartíssiu aquí.

Toni Hortal
Equip d'Alexandria