Notícies del lloc

Resum del mes de març

Resum del mes de març

per Administrador/a Alexandria -
Nombre de respostes: 0
Benvolguts i benvolgudes,

Aquest mes de març ha estat un mes intens durant el qual la base de dades de cursos ha tingut un creixement important, especialment gràcies a l'aportació de projectes elaborats en el marc del curs telemàtic "D204-Ús i dinamització de Moodle". Des d'aquí volem agrair tant a formadors i formadores com a participants al curs la seva col·laboració.
La base de dades de materials per a PDI també ha crescut molt i ja té més de 60 projectes d'educació infantil i diferents disciplines d'educació primària i ESO. Ja comença a fer-se necessari utilitzar la "Cerca" per trobarallò que necessitem!

Al llarg de les darreres setmanes hem anat incorporant canvis i millores a partir dels vostres suggeriments. Els canvis principals han estat:
  • Incrementar la mida efectiva dels materials que es poden carregar, que ha passat de 10 a 20 Mb. Ara, en pujar un curs de Moodle de més de 10 Mb ja no apareixen errors de restauració.
  • Afegir un camp que possibilita adjuntar una captura de pantalla a les fitxes dels materials per a PDI. També s'hi ha afegit l'extensió .iwb.
  • Incloure un missatge d'error més informatiu si en pujar un curs no es restaura completament.
Si entreu ara al lloc veureu que apareix una pantalla en la qual heu d'acceptar les condicions d'ús. Això només ho haureu de fer una vegada, no caldrà que repetiu l'acceptació quan torneu a entrar al lloc.

També teniu l'opció d'esborrar el vostre compte: si aneu al vostre perfil (tot clicant sobre el vostre nom) trobareu un botó que us permet fer-ho (abans d'eliminar-lo, per això, us en demana confirmar l'acció). Si elimineu el compte perdeu els drets d'edició de les fitxes i els materials que hàgiu carregat.

Acabem el mes amb unes merescudes vacances, tot i que nosaltres continuarem treballant per millorar aquest servei.

Bones vacances de primavera!! somriure

Equip d'administració d'Alexandria