Notícies del lloc

Presentació de l'espai

Presentació de l'espai

per Administrador/a Alexandria -
Nombre de respostes: 0
Benvolguts/es,

Aquest primer missatge és per presentar-vos què és Alexandria i què vol ser.
Alexandria neix amb la voluntat d'esdevenir un espai on les persones que treballen a centres del Servei d'Educació de Catalunya puguin compartir materials educatius que elaboren en la seva pràctica professional.
Aquest concepte tan ampli de "compartir" es concreta en dues accions: aportar i cercar. És per això que a la pàgina principal aquestes són dues de les portes d'entrada al lloc, les principals.

Aportar i cercar... què? Materials educatius digitals. En principi hem creat diverses bases de dades i de moment les que estan actives són:
A aquestes bases de dades podeu pujar els materials que hàgiu elaborat i també cercar materials disponibles. Disposeu d'un document que explica les "Característiques dels materials".

Hi ha més maneres de participar? A més d'aportar i cercar materials, podeu fer una cosa molt important: comentar i valorar els materials que hàgiu consultat i/o utilitzat. Aquestes valoracions i comentaris enriqueixen els propis materials i són una guia que pot orientar les cerques: quan cerqueu llibres a Amazon o vídeos a Youtube, no trobeu que els comentaris que hi han afegit altres persones us ajuden a conèixer millor allò que esteu consultant?
Si utilitzeu un recurs, recordeu de donar el vostre punt de vista, és molt valuós!

Finalment, recordeu de consultar el document sobre les "Condicions d'ús del servei". Si teniu dubtes o comentaris ens els podeu fer arribar a través de l'espai de consulta, un fòrum al qual teniu accés des de la secció "Consulta".

Salutacions ben cordials,

Equip d'administració d'Alexandria